Nyttårsløpet

Postet av Arendal Skøiteklub den 30. Des 2020

Idag arrangerte Dølemo IL ( i samarbeid med Arendal Skøiteklub) sitt årlige nyttårsløp på banen på Myra.

Dagen idag intet unntak fra været i nesten hele høst/vinter - regn regn og atter regn, men heldigvis ikke i så store mengder. Med konstant vind i tillegg bar det ikke bud om supertider.

Selv om det var utfordrende forhold var det noen som ikke lot sjansen for ny personlig rekord gå fra seg. Risør`s store sønn Gaute klinte til med ny bestetid på 1000m. (Gaute sees på et av bildene i fint driv).

Det var også idag gledelig god deltakelse.

Resultater Dølemo IL Nyttårsløp 30-12-2020.pdf

Nytt løp på banen lørdag 9 januar kl 10:15.

Gaute i fint driv.

Klubbløp

Postet av Arendal Skøiteklub den 17. Des 2020

Ikveld arrangerte vi sesongens andre klubbløp.

Forholdene var betraktelig bedre enn sist!

Kjempegod deltakelse med 17 løpere som gikk 500 meter og enda flere på 100m (16 stk på offisiell resultatliste, men det kom også noen etteranmeldte som ikke fikk uoffisiell tid)

Det ble satt flere rekorder, nevnes kan Ola og Aksel som aldri har gått raskere på 500meter. Flere av de litt eldre var også i nærheten av sine bestetider.

Vi fikk også et "raskt" comeback av Jan Friesinger som noterte 1.19,19 på 1000meter.

Resultater Klubbløp Arendal Skøiteklub 17-12-2020.pdf

Det blir Nyttårsløp i regi av Dølemo/Arendal Skøiteklub onsdag 30.desember.

Følg med på Facebook-siden for nærmere info.

Klubbløp 3. desember

Postet av Arendal Skøiteklub den 3. Des 2020

Ikveld ble sesongs første klubbløp arrangert.

Det var både regnvær en del vind som gjorde sitt til at de fleste var et stykke bak sine beste tider.

Likevel ble det satt rekorder blant et par av de yngste.

Resultatene finner du her:Resultater klubbløp 031220.pdf

Neste klubbløp blir arrangert 17. desember.

Klubbløp

Postet av Arendal Skøiteklub den 5. Des 2019

Vi arrangerte idag sesongens andre klubbløp.

Det var tildels mye vind og dertil varierende forhold.

Stort sett fikk de fleste god medvind på oppløpssiden og tilsvarende motvind på vekslingssiden.

Stella Nilsen var nok den som bemerket seg mest idag.

Hun var like bak persen sin på 500m med tiden 46,19. Hun gikk også en veldig bra 1500m under de rådende forhold.

Resultatliste her:Resultatliste klubbløp Arendal Skøiteklub 05-12-2019.pdf

Sesongens første klubbløp

Postet av Arendal Skøiteklub den 21. Nov 2019

Ikveld arrangerte vi sesongens første klubbløp.

Det var helt vindstille, ca 5 grader og lett regn.

Til tross for regnvær ble det levert en rekke gode tider. Isac og Aksel slo sine personlige rekorder på 500m. Emily og Martin satte utepers. Stella gikk bra,, men var litt uheldig med vekslingen mot Emily.

Flere av veteranene satte uteperser. I det hele tatt en veldig positiv kveld som lover godt for resten av sesongen.

Se resultatliste her:Resultatliste klubbløp 21-11-2019.pdf