Takk til våre sponsorer!

Postet av Arendal Skøiteklub den 20. Feb 2023

Vi vil gjerne takke våre lokale sponsorer!
Har du lyst til å være med å sponse oss ta gjerne kontakt med oss! KONTAKT OSS

Barneløp torsdag 16 februar

Postet av Arendal Skøiteklub den 17. Feb 2023

Ca 35 barn fra 5 år til 16 år fra både Arendal skøiteklub og Dølemo il deltok på sesongens barneløp.  Dette er et løp kun for barn der alle kan prøve seg uansett hvilket nivå.

Fantastiske forhold og kjempeflotte resultater. Etter løpet var det premie til alle. Takk for flott oppmøte og takk til alle funksjonærer.

Resultatliste her:

Resultater klubbløp Arendal skøiteklub 16-02-2023.pdf
Deltagelse i helga

Postet av Arendal Skøiteklub den 7. Feb 2023

I helgen har flere av våre løpere vært i aksjon flere steder 


Tønsberg turnforening hurtigløp arrangerte Vikingløp  og vi hadde en løper på start. (Martin måtte desverre melde forfall grunnet sykdom). Heine gikk to kjempefine løp i G11-klassen. (500/1000) og han startet for første  gang i kvartett.  Bra jobba Heine! Vi gleder oss til å følge deg videre. 

På Dølemo ble det arrangert klubbløp med rekorddeltagelse av ASK løpere. Alt fra rekrutt til senior /veteran med mange gode prestasjoner. Ekrem, Lucas, Gaute, Jakob, Magnus, Mikkel, Sondre, Kitty, Edel, Jorunn, Christian og Amanda.  Gøy å følge dere med videre!


I Inzell gikk Stella junior world cup sammen med det tsjekkiske laget. Resultatene ble ikke helt etter forventningene men en fin og lærerik opplevelse ble det uansett. Vi heier på deg Stella 🤩


Resultater for alle løp finner du her: https://www.speedskatingresults.com/index.php?p=12&i=15