Dugnad

Postet av Arendal Skøiteklub den 9. Mai 2018

Arendal Skøiteklub har inngått en samarbeidsavtale med Enjoy Bonusguiden. 

Enjoy Bonusguiden har avtale med mange lag og foreninger rundt om i landet. Konseptet går ut på at det er gjort avtaler med mange kjente aktører innen shopping, spisesteder, aktiviteter etc. om rabatter mot å fremvise et Enjoy-kort til betjeningen før betaling på steder som har inngått avtale med Enjoy Bonusguiden. Det er disse fordelene Arendal Skøiteklub skal selge.

En guide koster 275,- og av dette tilfaller det klubben 143,- som vil gå til å opprettholde driften.

Vi håper du som medlem, eller tidligere medlem vil hjelpe oss å selge en eller to (eller flere) guider. Kjøp en selv og selg en til en venn så er dugnaden gjort!

Klubbens kontaktperson på denne dugnaden er Kirsten Gabrielsen. Kirsten vil være tilstede på treningene fremover de neste to ukene. Håper du/dere kan hjelpe oss med dette.

Kom innom trening på Myra (tirsdag og torsdag kl. 18 eller lørdag kl 10) så får du utdelt dette. Vil du hjelpe oss med å selge disse, men ikke kan komme innom trening så skal vi finner vi en annen anledning for å overlevere guider. Det er viktig at denne dugnaden gjøres så kort og effektiv som mulig.

Kirsten kan nås på telefon 98861176, eventuelt epost k_gabrielsen@hotmail.com.

Se vedlegg for mer info om Enjoy Bonusguiden.

Info om Dugnad Arendal Skøiteklub Enjoy Bonusguiden.doc


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.