Løp på Dølemo

Postet av Øystein Grødum den 21. Jan 2024

I går arrangerte Dølemo skøyteskøytet på den fine banen deres. Etter at nyttårsløpet ble avlyst, var dette vinterens første løp på en av landets raskeste naturisbaner.

39 deltakere deltok, og av disse var det en god del Arendals-løpere som tok turen innover fra kysten. Med lett snøvær og minus 10 grader var det mange som tenkte at forholdene ikke lå til rett for de stor tidene. Men synet denne ettermiddagen ble bedratt. "skyflemannskapet" gjorde en meget god jobb med å rydde bort snøen fra banen.

Isen viste seg å være veldig bra noe tidene på 500m viste!.

Mannen som historisk har satt flest banerekorder på Dølemo, Tarjei Tverråen  var i praktslag på favorittbanen og stakk av med seieren foran Dølemos egen Vilde Baas etter et tett samløp. 40,49 og 40.95 var begge strålende fornøyd med!

Av de yngre løperne ble det også prestert godt med hele 198 personlige rekorder i stevnet. Perser fra både Myra og innendørsbaner ble slettet og etterpå var det premieutdeling med pokal til alle deltakere. Nevnes kan Nelly Nesset som debuterte på 3000m med et jevnt løp. 

Resultatliste her:Dølemo 200124.pdfKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Øystein Grødum