Fantastisk skøytehelg

Postet av Øystein Grødum den 4. Feb 2024

En fantastisk skøytehelg i lokal målestokk er over.

Lørdag arrangerte Arendal Idrettsråd vinteridrettsdag på Myra med gratis inngang og utlån av skøyter.  På dette arrangementet var vi involvert med aktivitet på skøytebanen sammen med MUIL som hadde laget natursti. På den ene fotballbanen ble det kjørt opp langrennsløper som barna kunne teste skiferdighetene i. Denne delen av arrangementet tok skigruppa til Rygene IL seg av.

Det var veldig mange som benyttet solskinnet til å gå på skøyter – noen for første gang. Det var mange som fikk testet lengdeløpsskøyter og oppdaget at dette går raskere enn hockeyskøyter!

I to (2!) sammenhengende timer ble det startet 100 metere, noen forsøkte seg mange ganger for å forbedre tidene.

Stor takk til alle som bidro til å gjøre dette til en fantastisk dag på skøytebanen til tross for at det blåste godt.

Agderposten besøkte arrangementet, les mer her (for abonnenter) https://www.agderposten.no/sport/i/Q7G9O4/arrangert-for-foerste-gang-starten-paa-en-ny-tradisjon?fbclid=IwAR0FOMsNFZRpXM0KAcWSSUW7YTmD913bRildDoQs6YBHBe4D8CPgmMR12pk

I dag ble Kretsmesterskapet i Telemark – og Agder Skøytekrets arrangert, også det i strålende sol og en god del vind.

Ca. 40 løpere stilte til start, veldig hyggelig at Herkules stilte med tosifret antall deltakere og utgjorde deltakerklubbene sammen med Dølemo IL og vår egen klubb.

Mange gode prestasjoner og blide ansikter å se.

Agderposten besøkte arrangementet og artikkelen med hovedfokus på Jonas Baas kan leses her (for abonnenter) https://www.agderposten.no/sport/i/abmK6L/ble-kretsmester-naa-vil-han-foelge-i-soeskenbarnas-fotspor

Resultater her:

Resultater KM 2024 Telemark og Agder Skøytekrets.pdfKM Fellestart 3000m Kvinner og menn.pdfKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Øystein Grødum